INFORMACE PRO ZÁJEMCE O ŠTĚŇÁTKO OD NÁS

01.01.1998 00:00

ZÁKLADNÍ INFORMACE

Předpokládáme, že jste si koupi štěněte důkladně promysleli a je ve Vašich možnostech zajistit mu kvalitní, láskyplný domov po celý jeho život.  

Našim cílem je  odchov standartních, zdravotně a povahově kvalitních štěňat. Chováme především pro naši stanici, každý vrh tedy plánujeme tak, abychom v budoucnu mohli štěně z tohoto vrhu využít pro stále kvalitnější pokračování našeho chovu. Vybíráme proto pro naše feny jen ty nejlepší krycí psi z celého světa.

Základem našeho chovu se staly feny importované z Francie (Brandy de la Griffe du Dragon) a z Ruska (Faiter Pipe Dream). Nejnovějším přírustkem mezi fenkami pak je Zolotoy Angel Hranitel Olmar Bounty Meloun importovaná z USA. Dále se nám v roce 2011 podařilo získat pro náš chov vyjímečného krycího psa z USA, šampiona AKC/UKC Storytimes Light My Fire, který je zatím posledním nováčkem u nás.

Všechna štěňátka od nás mají vystavený FCI průkaz původu a Europas, jsou pod stálým veterinárním dohledem a jsou pravidelně očkovaná i odčervená. Samozřejmě jsou označena mikročipem. Při odběru od nás štěně dostane obojek s vodítkem a pro první dny v novém domově dostane balení krmiva, kterým bylo krmeno u nás.

 

CHOVATELSKÝ SERVIS

Koupi štěněte provází dle našeho názoru samozřejmě i kvalitní chovatelský servis. To znamená, že pro majitele našich štěňat jsme kdykoliv k dispozici na našem telefoním čísle nebo e-mailu. Poradíme při nákupu pomůcek pro štěně, poradíme při výběru krmiva, máme mnoho zkušeností s AST a spolupracujeme s nejlepšími chovateli tohoto jedinečného plemene. Společně s nimi se Vám pokusíme vždy poradit s jakýmkoliv problémem. V případě Vašeho zájmu jsme ochotni štěně předvést na výstavě nebo i zajistit jeho uchovnění. Majitelům fen z naší chovatelské stanice nabízíme možnost krytí za příznivých podmínek.

 

REZERVACE

Pokud máte zájem o rezervaci štěněte, je možná již od zveřejnění plánovaného krytí. Po potvrzení březosti je možné složit rezervační poplatek, který Vám zajistí, že štěně, které si vyberete, nebude prodáno nikomu jinému. Rezervační poplatek obvykle je ve výši 1/3 kupní ceny štěněte. Pořadí, v jakém zájemci složí rezervační poplatek pak rozhoduje o pořadí zájemců při výběru štěněte. Rezervační poplatek bude při odběru odečten od kupní ceny.

 

V případě zájmu o štěně Vás prosíme o krátké představení se.

Zajímá nás hlavně k jakému účelu si štěně pořizujete a kde ho plánujete umístit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meloun© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode